1-6D műszempilla, extreme volume lasches

4dmuszempilla A Volume lasches a legújabb szempilla hosszabbítási és sűrítési tecnika. Ma Magyarországon a szálankénti szempilla hosszabbítás 3D műszempilla néven vált ismerté. Az igazi áttörést pedig Oroszország hozta meg, a fantasztikus VOLUME LASHES/RUSSIAN VOLUME technikával! A külföldön már ismert, fantasztikusan látványos technika új dimenzióját mutatja meg a szempilla hosszabbításnak! Az eredetileg Oroszországból származó metódus 2013-ban már meghódította az USA-t és Európa nagy részét is. 2014 től pedig az országban az elsők között alig néhány szempilla stylistnál elérhető ez az új szolgáltatás! A szuper vékony és extra könnyített műszempillákból akár 3-6 szál is felhelyezhető egy szál természetes szempillára egy teljesen új technológiával. Azonban ennek ellenére sem nehezíti el a saját szempillát, hiszen 3-6 darab szempilla szál súlya megegyezik az eddig használt 1-2 műszempilla szál súlyával!!!

Az új pillaszálak vastagsága a jelenleg Magyarországon forgalomban lévő 0.15, -illetve a már kifejezetten divatjamúltnak számító 0.20-as vastagságú- pillák helyett teret hódítanak a 0.12, 0.10, 0.07, 0.06 vastagságú pillák. Az új technika révén így akár ezres nagyságrendű műszempilla szál is felhelyezésre kerülhet!

Légy az elsők között, aki VALÓDI VOLUME SZEMPILLÁT hord!

Te választhatod meg, hogy pilláidat 1D-től 6D-ig dúsittatod, attól függően, hogy egy saját pillára hány szál könnyített speciális pillákat kérsz!Sminktetoválás

sminktetovalasSokszor látni nem szép formájú, színű és az alanyhoz egyáltalán nem illő sminktetoválásokat, ezért sokszor aki szeretne még az is elretten a szépítészet ezen formájától.

Kozmetikámban a sminktetoválás teljesen másról szól, megtaláljuk az egyéniséghez, archoz illő formát, színt, az optimálisabbá tétel a hangsúly, észrevétlenül emeljük ki a szépséget.

Ismerőseink nem egyből azt veszik észre, hogy tetováltattunk, hanem, hogy valami megváltozott rajtunk, valahogy szebbek lettünk. Tehát fordulj hozzám bízalommal...Infra hőpaplanos testkezelés

sminktetovalas A kezelés során az infrasugarak (a láthatatlan hasznos fény tartományában, 2-25 mikrométeres hullámhosszon, mint az újszülött osztályok inkubátora) mélyen, kb. 4-6 cm-re behatolnak a bőr alá és a szervezetet felmelegítve hozza létre a fogyasztó, méregtelenítő, sejtregeneráló hatást.

ÉLETTANI HATÁSAI:
- Nagyon intenzív, fogyást elősegítő hatását az egészséges, inkubátorokban is használatos infra-hő hatásnak, és a speciális hatóanyagoknak köszönheti. Ezek ugyanis elősegítik a kötött formában jelen lévő testzsírok lebomlását. Zsírmobilizáló és nyirokáramlás stimuláló hatása révén elősegíti a cellulit leépülését is. Rendkívül hatékony kalóriaégető. A karcsúsító és cellulit csökkentő hatást jelentősen fokozzák a speciális testkezelő hatóanyagok, melyeket a kezelés során használunk. Ezen hatóanyagok azonnali anyagcsere gyorsító, és zsírbontó hatással járulnak hozzá a teljes testfelület fogyasztásához.
-30 perces használata 600 kalória veszteséget jelent és tartós használata a zsírcsoportokat fellazítja, mely következtében könnyebben és gyorsabban beindul a fogyás. A testszövetek mélyében képződő meleg hatás következtében intenzív verejtéktermelés lép fel mely elősegíti a méreganyagok bőrön keresztüli távozását is.
-A hő hatására kitágulnak az erek több tápanyagot és oxigént képesek szállítani, javítva ezzel a sejtek anyagcseréjét és a szervezet általános biokémiai funkcióit.
-Az infra-hő rugalmas rostokra kifejtett stimulációs hatású ezért a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik. Nagyon látványos hatása van a bőrre. Pórustisztító és sejtregeneráló hatású. Az jóval alacsonyabb hőfok ellenére az izzadás mennyisége kb. háromszorosa a hagyományos szaunáénak, 20-60 szoros méregtelenítő potenciállal rendelkezik és 3-7-szer nagyobb mennyiségű nem vízjellegű összetevő található a kiizzadt verejtékben. A kényelmes fekvő pozició miatt az izmok ellazult állapotában, sokkal könnyebben tud távozni a méreganyag. Magas vérnyomásban szenvedőknél is alkalmazható fogyasztó kezelés. Az immunrendszerre kifejtett pozitív hatásánál fogva fokozza a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét.

A kezelés az alábbi esetekben nem vehető igénybe:
- veseelégtelenség
- szív és keringési rendellenességek
- visszérgyulladás
- terhesség és szoptatás alatt
- menstruáció alatt
- nem kezelt magas vérnyomás esetén


AHA-savas bőrmegújító hámlasztás

sminktetovalas A glikolsav egy olyan alfa-hidroxi sav (azaz AHA), amelyet gyümölcssavnak is neveznek, mert különböző gyümölcsökben, elsősorban a cukornád levében fordul elő. Kis molekula mérete miatt az egyik leghatékonyabb hámlasztó anyag, amely eredményesen alkalmazható mind az érett, idősödő mind pedig a zsíros bőr kezelésére. A Fito’PEEL AHA kezelés során egy valódi új bőrréteg képződhet, amely ragyogó és megfiatalodott benyomást kelthet, illetve a zsíros bőr állapota is jelentősen javulhat. A kezelés-sorozatot részletes konzultáció és otthoni bőrelőkészítés előzi meg.

A KEZELÉS MENETE:
Letisztítás, Tonizálás, AHA Peeling az 1.- 8. hétig, Nyugtató Gélpakolás, Tonizálás, Befejező Ápolás
KEZELÉSI IDŐ: 30 perc

A kezelés mögött rejlő titkok:
• Cukornádból előállított glikolsav (AHA): fokozza az élettani hámlást, bőrnedvesítő hatású.
• Szalicilsav (BHA): fokozza az élettani hámlást, összehúzó hatású.
• Klórhexidin: a baktériumok fejlődését gátolja, csökkenti a faggyútemelést.
• Tölgyfagyökér, csipkebogyó, édesgyökér, panthenol, allantoin: bőrnyugtató, antiallergén hatásúak.
• Urea: hidratál.  • pictureMűszempilla felhelyezése
  • pictureMűszempilla felhelyezése
  • pictureSzempilla, szemöldök festés
  • pictureSminktetoválás a természetesség jegyében
  • pictureArckezelések
  • pictureVárunk kozmetikánkba

Szolgáltatások

-Arckezelések

-Problémás, tinibőrök kezelése

-Gyanták

-Intimgyanta

-Szempilla, szemöldök festés

-Ultrahangkezelések

-Aha-savas bőrmegújító hámlasztás

-Cellulitkezelés testtekercseléssel

-Sminktetoválás a természetesség jegyében

-Műszempilla felhelyezése